U wilt uw geld gaan beleggen in vastgoed om te verhuren, een spannende keuze! Wellicht komen er veel vragen op u af zoals wat voor soort vastgoed moet ik kopen? Welke wijken zijn gewild in Rotterdam? Allemaal vragen waar een verhuurmakelaar u uitstekend bij kan helpen.

Wat houdt een adviesgesprek precies in?

Tijdens het advies gesprek kunt u samen met de verhuurmakelaar bekijken aan welke doelgroep u wilt verhuren of in welke wijk u een woning wilt aankopen. Is dit belangrijk? Jazeker! Het soort woning dat u koopt en de woonwijk waar u wilt kopen hangt nauw samen met het soort doelgroep dat u aan wilt trekken. Het is dus belangrijk dat u goed nadenkt wat voor u belangrijk is? De doelgroep waar u aan wilt verhuren of de woonwijk waar u vastgoed aan wilt kopen.

Verhuren? Hoe werkt de markt?

Als u nog helemaal geen idee heeft wat of waar u vastgoed wilt kopen kunt u een adviesgesprek beschouwen als een eerste stap in deze dynamische markt. Na dit adviesgesprek heeft u een duidelijk beeld hoe de huurmarkt werkt en met welk beleggingsobject u welke doelgroep aantrekt. Vanuit dit punt zult u met hele andere ogen naar woonwijken en typen woningen kijken!

Kijk door de ogen van een huurder!

Een verhuurmakelaar weet als geen ander hoe een huurder naar een woning kijkt, wat voor een huurder belangrijk is en wat voor woningen wel of niet gewild zijn. Heeft u al een woning op het oog? Dan kan de verhuurmakelaar samen met u naar de woning kijken. De verhuurmakelaar kan u advies geven over de huurprijs die een object op kan brengen en of het object geschikt is voor spoedige verhuur!

Heeft u meer vragen, of wilt u advies over het verhuren van uw vastgoed? U kunt altijd contact met mij opnemen.