Eerlijk advies over verhuren en beleggen

vastgoed specialist

drs. Esther Dekker

De dynamiek van vastgoed is waarom ik me als een vis in de vijver voel in deze markt. Verschillende facetten komen samen, zoals zakelijk en ruimtelijk inzicht, maar ook creativiteit, procesmatig denken en vaak de schoonheid en kansen zien die andere niet zien. Particuliere investeerders hebben vaak hard moeten werken voor hun vermogen. Het is logisch dat dit vermogen goed geïnvesteerd moet worden. Vastgoed is dan zeker een goede optie, mits op de juiste wijze opgebouwd en geëxploiteerd. Daarom is het mijn missie om ervoor te zorgen dat dit vermogen goed en op een verantwoorde manier geïnvesteerd wordt. Dit doe ik door actief mijn ervaring en kennis te delen maar ook door met particuliere beleggers te sparren.

Wat ik doe
Ik bied particuliere beleggers de mogelijkheid om een renderende, maar vooral veilige en duurzame vastgoedportefeuille op te bouwen. Samen met het team van Fortus en Max Rental zorgen we dat de woningen van particuliere beleggers worden aangekocht en daarna professioneel en geheel conform wet-en regelgeving verhuurd worden.

Mijn passie
Mogelijkheden creëren en eerlijk advies geven op deze dynamische markt, dat is waar ik iedere dag voor sta. Creativiteit, betrouwbaarheid en ‘afspraak is afspraak’ kenmerkt mijn manier van werken. Wat mij onderscheidend maakt is de passie die ik in mijn werk leg. Het aankopen van een beleggingsobject, de keuze maken voor een woning, een renovatieplan maken. De puzzel compleet maken waardoor we het beste resultaat bereiken is waar ik energie van krijg.

Kennisdelen
Door mijn jarenlange ervaring in de verhuur- en beheermarkt beschik ik over een schat aan ervaring. Deze opgedane kennis en ervaring deel ik graag met u als particuliere vastgoedbelegger.

Bloggen
Regelmatig schrijf ik artikelen over het investeren, verhuren en beheren van vastgoed. Deze artikelen deel ik op mijn blogwebsite woningverhurenrotterdam.nl en LinkedIn profiel.

Vod- en podcast
Sinds 2020 maak ik een podcast die tevens als vodcast op Youtube verschijnt. In deze podcast deel ik gratis kwalitatieve content over beleggen in vastgoed. We belichten verschillende kanten vanuit mijn expertise, maar er komen ook gasten voorbij. Vaak zijn dit experts zoals notarissen, fiscalisten en financiers.

Vlog
Elke week maak ik een vastgoed vlog en neem ik de kijker mee in mijn zakelijke vastgoed leven. Waar loop ik tegen aan? Wat zijn de hoogtepunten maar ook de dieptepunten? Belangrijke leermomenten deel ik met de kijkers. De vlog komt wekelijks online op Youtube.

Academy
Binnen onze eigen academy geef ik masterclasses en webinars over alles wat met vastgoed beleggen te maken heeft.

Real Estate Radop
Elke laatste vrijdag van de maand maak ik samen met Vastgoed Sociëteit een aflevering van Real Estate Radio. We gaan 3 uur live met 3 verschillende topgasten. Stuk voor stuk iconen in de vastgoedmarkt. Inspirerende mensen waar we veel kan kunnen leren. Real Estate Radio wordt elke laatste vrijdag van de maand van 14.00 – 17.00 uur live gestreamd via www.realestateradio.nl.

Aan mij gelieerde bedrijven zijn:

Cube Investment – FortusMax Rental – Max Suites

Esther_LD40116-web

Contact? Mail naar info@estherdekker.eu

“When work is pleasure, life is joy

Aanmelden vastgoed nieuwsbrief

Werkervaring

Esther Dekker Advies
Founder / Directeur 2020 – heden

Cube Investment
Founder / Directeur 2020 – heden

Max Rental
Directeur 2018 – heden

Sociteit Vastgoed
Adviseur academisch team 2018 – heden

Woningverhurenrotterdam.nl
Founder / blogger 2016 – heden

Max Property Group
Vastgoed directeur 2016 – 2020

Domica Rotterdam verhuurmakelaar
Founder / Directeur 2012 – 2018

Domica Dordrecht verhuurmakelaar
Founder / Directeur 2012 – 2014

Dekker housing consultancy vastgoedbeheer
Founder / Directeur 2010 – 2014

Opleidingen & cursussen

Huurrecht op het vlak van bestuursrecht
SDU (2020) – certificaat behaald

Recht in de Beleggerspraktijk
Amsterdam School of Real Estate (2020) – certificaat behaald

Huurrecht
VBO (2015) – certificaat behaald

Algemene Sociale Wetenschappen
Universiteit Utrecht (2007 – 2010) – diploma behaald
Afgestudeerd op huisvestingsbeleid in Nederland

Vrijetijdsmanagement (HBO)
NHTV Internationale Hogeschool Breda (2001 – 2005)
Afgestudeerd op belevingsmarketing, diploma behaald Scriptie genomineerd voor beste scriptie van het jaar

Check mijn CV op LinkedIn