Het blijft een uitdaging om als makelaar voor iedere klant een passend huis te vinden.
Daarbij is het belangrijk dat de makelaar goed luistert naar de specifieke wensen van de individuele klant. Een goede makelaar zal snel aanvoelen welke woning geschikt is voor de zoekende partij. Bij verhuur makelaar ben je als klant in goede handen. Als gecertificeerde VBO makelaar zijn ze op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. Je kunt rekenen op goed advies en een uitgebreide kennis van zaken. Als klant wil je geen
tijd verliezen aan het bekijken van appartementen waarbij je bij de eerste seconde dat je het pand instapt al weet dat het niets voor je is. Bij verhuur makelaar Rotterdam doet men gedegen vooronderzoek, zodat deze situaties voorkomen kunnen worden.

 

Verschillende soorten

Je kunt je woning gemeubileerd, of zonder meubels verhuren. Als je je huis gemeubileerd verhuurt, denk dan aan het opstellen van een inventarislijst. Je kunt je woning voor een korte periode aanbieden vanaf één maand (short stay verhuur) wat interessant is voor expats, voor mensen die tussen twee huizen in zitten (b.v mensen die net hun huis hebben verkocht, maar nog geen nieuw huis hebben gevonden) en mensen die tijdelijk hun huis uit moverhuur makelaar Rotterdameten wegens een verbouwing of door brand of waterschade.

Je kunt ervoor kiezen om een diplomatenclausule verhuur in je contract laten opnemen. De huurder verblijft dan een vastgestelde tijd in uw huis, terwijl u op reis bent.
Natuurlijk heb je de keuze om je appartement te verhuren aan studenten of mensen die net begonnen zi
jn met werken. Een andere optie is je huis te verhuren aan vastgoedbeleggers.
De huurmarkt in Nederland is goed en blijkt over het algemeen een goede investering te zijn.

Verhuur makelaar helpt je op weg

Verhuur makelaar helpt je op weg bij het vinden van een mooie huurwoning of bij de beslissing je huis te verhuren. Je kunt rekenen op betrouwbaar advies en goede begeleiding bij het huren of verhuren van je woning.