short-stay-rotterdam

Je hebt er vast al weleens van gehoord : short stay of verhuren Rotterdam. Of wellicht is de term short stay helemaal nieuw voor je. Hoe dan ook, wanneer je op zoekt bent naar een tijdelijke huurwoning in Rotterdam dan zou dit een hele goede optie voor je kunnen zijn.

 

Wat is short stay

Een short stay houdt in dat je tijdelijk woont in een vrije sector woning. Het minimum verblijf van een short stay is 7 nachten. Na, in de meeste gevallen, maximaal 6 maanden moet de short stay weer worden beëindigd. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je kiest voor een short stay. Misschien moet je tijdelijk in deze stad verblijven voor werkzaamheden. Short stay is dan vast en zeker goedkoper dan het huren van een hotelkamer. Ook kan het zijn dat je een tijd stage moet lopen in Rotterdam en omgeving. In dat geval kan een kort stay Rotterdam een ideale oplossing zijn.

 

Voordelen short stay

Een belangrijk voordeel van een short stay is dat je alle belangrijke voorzieningen dichtbij hebt. Rotterdam is een bruisende stad waar je werkelijk alles kunt vinden wat je nodig hebt. Een groot voordeel van short stay is dat de woning die je gaat huren totaal gemeubileerd is. Wat dat betreft kom je tijdens een short stay helemaal in een gespreid bedje. Wel net zo handig als het toch maar voor een korte tijd is. Een groot voordeel van een short stay boven het huren van een hotelkamer is dat de ruimte die je huurt veel groter is. Bij de meeste hotels moet je genoegen nemen met een kleine kamer terwijl je tijdens een short stay vrijwel altijd de beschikking hebt over meerdere kamers.

 

Voorzieningen vaak goed geregeld tijdens short stay

In tegenstelling tot het huren van een reguliere huurwoning wordt er tijdens een short stay vaak van alles voor je geregeld. Je kunt hierbij denken aan een frequente schoonmaak van de woning en bijvoorbeeld een bewakingsdienst of boodschappenservice.