Hoe krijg ik een huurder

Hoe krijg ik een huurder? Alle informatie over verhuren op een rij.

Hoe krijg ik een huurder is een vraag die huiseigenaren en vastgoedbeleggers in Rotterdam regelmatig zullen stellen. Op de website vind je alle informatie over het huren of verhuren van een woning of appartement.

Esther Dekker brengt huurders en verhuurders bij elkaar. Haar passie is om een geschikte huurder te vinden voor een verhuurder. Als verhuurmakelaar geeft ze advies aan verhuurders, huurders en beleggers. Dekker geeft antwoord op de vraag: hoe krijg ik een huurder?

Belangrijke informatie voor hoe krijg ik een huurder, verhuurders en vastgoedbeleggersHoe krijg ik een huurder Rotterdam

Er komt heel wat bij kijken wanneer je een woning verhuren. Je moet rekening houden met de wetgeving op dat terrein. Hoe zit het bijvoorbeeld met de huisvestingsvergunning? In verschillende wijken van Rotterdam heb je zo’n vergunning nodig om te mogen verhuren. Hoe krijg ik een huurder vertelt je precies hoe dit in zijn werk gaat en aan welke eisen je moet voldoen. Ook geeft de site informatie over zaken als huurverhoging of wanneer je huis tot de vrije sector wordt gerekend. Daarnaast vind je er tips voor het verhuren aan expats, of wat je moet doen wanneer je je huis gemeubileerd wilt verhuren.

Hoe krijg ik een huurder?

Om een huurder te krijgen is het ook van belang dat je weet hoe je je woning moet presenteren. Esther Dekker legt op haar blog uit hoe je dit het beste kunt aanpakken. Een goede presentatie verhoogt de kans op verhuren aanzienlijk. Verhuurmakelaar Dekker gaat zelf ook regelmatig bij verhuurders langs om foto’s te maken die er voor zorgen dat de woning uitstekend wordt gepresenteerd. Dekker’s kennis en ervaring als ook de vele contacten die zij heeft met huurders en verhuurders, maakt haar tot een ideale partner wanneer je een woning wilt verhuren. Dekker’s website geeft je veel informatie en bruikbare tips die zowel voor verhuurders als voor vastgoedbeleggers van belang zijn. Op de vraag hoe krijg ik een huurder heeft Esther Dekker het antwoord.