vastgoed-verhuren-rotterdam

Investeren in vastgoed

Zoals u waarschijnlijk wel weet brengt een spaarboekje in deze tijden nog maar weinig rendement op. Een ideaal alternatief is het beleggen in vastgoed: een hoog rendement en de zekerheid dat uw kapitaal blijft bestaan door de sterke funderingen van de vastgoedmarkt. Rotterdam is dan ook zeer populair onder beleggers en biedt tal van winstgevende troeven. Vastgoed verhuren is ideaal voor de belegger die constante duurzame winst op lange termijn nastreeft.

Waarom kiezen voor vastgoed verhuren?

Rotterdam, de stad met de grootste en belangrijkste haven van Europa. De stad bekendstaande om haar vernieuwende architectuur, denk gerust aan de stofzuiger (bibliotheek), het potlood (de blaaktoren) en de gekende kubuswoningen. Bovendien denken we bij Rotterdam ook aan het Stadhuisplein, de Oude Haven en het Schouwburgplein. Rotterdam staat dan ook mondiaal bekend als een stad met visie en innovatiemogelijkheden. Het is dit alles dat de basis vormt voor een sterke vastgoedmarkt: van alle Nederlandse steden geeft Rotterdam structureel de meeste zekerheid en sterke rendementen. Het moge duidelijk zijn: vastgoed verhuren is ook voor u een goede keuze en meer dan slechts een slimme zet.

Vastgoed verhuren: structureel en innoverend

Vergelijk gerust eens de huidige skyline van Rotterdam met die van een decennium geleden. Het innoverend karakter van Rotterdam wordt in één oogopslag duidelijk. Rotterdam heeft een sterke groei gekend op zeer korte tijd, een groei die nog steeds verdergaat en de vastgoedmarkt ten goede komt. Vastgoed verhuren Rotterdam is niet enkel interessant gezien de gunstige huurprijzen op de markt, maar ook door het potentieel van de woningprijzen. Winsten worden niet enkel gehaald uit het verhuren van een pand, maar ook door deze eventueel later ook nog met een meerwaarde te verkopen. De toegevoegde waarde van gericht vastgoed verhuren is dan ook gigantisch: nergens in de regio zal u een stad vinden met een dergelijk structureel gunstige beleggingsbasis.

Contacteer ons nu indien u meer informatie of advies wenst te verkrijgen. Bouw samen met ons de funderingen om uw gunstige rendementen te behalen. Vastgoed verhuren is ook voor u weggelegd.