Yes! Na weken van brainstormen, gesprekken met enthousiaste partners en plannen mag ik bekend maken dat ik een beleggers event ga organiseren. Een event waar u als belegger écht iets aan heeft!

 

“Elke dag doe ik ervaringen op die ik graag met u wil delen”

In mijn dagelijkse werk kom ik elke dag in aanraking met alle soorten beleggers en investeerders. Elke dag doe ik ervaringen op die zo waardevol zijn dat ik ze graag met u als belegger wil delen. Dit zijn bijvoorbeeld praktische tips die ik in mijn blog deel. Maar denk ook aan situaties die ik mee maak waardoor ik het adviestraject met beleggers continu bijschaaf. Alles met het doel er uiteindelijk voor te zorgen dat u als belegger een aankoop doet waar u trots op kunt zijn.

Wat kunt u verwachten?

Maar wat is er nog leuker dan elkaar persoonlijk te ontmoeten. Of om andere beleggers te ontmoeten die misschien net weer een tip hebben waar u nog niet over na heeft gedacht. Leren van elkaar en elkaars netwerk uitbreiden is iets waar ik me met het ‘Beleggers Event’ hard voor wil maken.

Periodiek zullen deze events plaatsvinden waarbij wij elke keer een aantal sprekers uit zullen nodigen die u een presentatie geven over een onderwerp dat te maken heeft met beleggen in vastgoed. Denk hierbij vooral aan praktische tips waar u echt iets aan heeft, zoals bijvoorbeeld: hoe werkt het beleid in Rotterdam als ik wil verbouwen, ik wil verhuren aan expats waar moet ik aan denken etc. etc.

Partners

Omdat ik het belangrijk vind dat u als belegger goed geïnformeerd bent, heb ik een aantal waardevolle partners om me heen verzameld die wisselend aanwezig zullen zijn op deze events. Denk hierbij aan de Gemeente Rotterdam of vastgoedbeheerders, fiscalisten en financiers.

Thema ‘Verantwoord Beleggen’

Het eerste event staat in het teken van ‘Verantwoord Beleggen’. Tijdens dit event geven we tips en trucs om ervoor te zorgen dat u het juiste pand aankoopt, het verantwoord verhuurd en welke mogelijkheden voor vastgoedbelegging er nog meer zijn. Kortom de moeite waard om deel te nemen!

Wilt u meer informatie over dit event? Neem contact met mij op voor meer informatie!