Nieuwbouw appartement gekocht

Niet alleen bestaande bouw kan interessant zijn als belegging, ook een nieuwbouw appartement heeft zeker potentie om te verhuren. In deze blog vertel ik u hoe u deze het beste gereed maakt voor de verhuur.

Nieuwbouw en oplevering

Een nieuwbouw woning wordt altijd kaal opgeleverd. Dit betekent dat er geen vloerbedekking op de vloer ligt en de muren ook nog onbewerkt zijn. Daarnaast wordt een nieuwbouw appartement over het algemeen opgeleverd met een standaard keuken en standaard badkamer.

Hoe breng ik meer sfeer aan?

Huurders maken over het algemeen vaak een emotionele keuze als het over het huren van een woning gaat. Een woning die als een thuis voelt, helemaal af is of een appartement dat luxe oogt worden over het algemeen vrij snel verhuurd. Maat hoe pakt u dit aan?

De muren

Kleur brengt sfeer in een appartement. Om die reden is het zeker raadzaam altijd gebruik te maken van een steunkleur. Betreft het een klein appartement werk dan met lichtere kleuren voor een ruimtelijk effect.

De keuken

De keuken is tegenwoordig best een eyecatcher in een appartement. Meestal worden nieuwbouw appartementen opgeleverd met een open keuken in de woonkamer. Een goede tip is om bijvoorbeeld voor een andere kleur frontjes te kiezen. Het geeft een mooi effect als u de kleur van de keuken bijvoorbeeld overeen laat komen met de kleur die u op de muur heeft gekozen.

De vloer

Als u een vloer moet kiezen in uw appartement dat u gaat verhuren, kunt u het beste kiezen voor een vloer die onderhoudsvriendelijk is. Ook moet u er rekening mee houden dat meerdere huurders de vloer mooi moeten vinden. Een neutrale kleur is in dit geval aan te raden. Werk de vloer af met hoge plinten voor een extra luxe effect. Ook een brede plank oogt luxe.

Raambekleding

Als u niet wilt dat huurders gaten gaan boren om raambekleding op te hangen, kunt u dit het beste zelf doen. Ook hier geldt dat u op een creatieve manier voor extra luxe kunt zorgen. Denk bijvoorbeeld aan houten, brede jaloezieën. In een kleur die mooi bij de muren en de vloer past. Uw appartement ziet er direct prachtig en luxe uit. Precies wat huurders zoeken!

Wilt u meer informatie over dit onderwerp of andere onderwerpen? Neem dan contact met mij op! U kunt mij ook volgen via facebook, Instagram of LinkedIn.