Enkele weken geleden kreeg ik het bericht dat ik genomineerd was voor ‘Member of the Year’ bij Sociëteit Vastgoed Netwerk® (SVN). Super cool! Ook omdat ik in een rijtje met mensen stond waar ikzelf ook tegenop kijk. Super leuk om hier tussen te staan.

Enkele weken later

Kreeg ik de melding dat ik in de top 10 beland was. Dat had ik al helemaal niet verwacht! 30 november stuurde ik voor de eindspurt nog een mailing naar ons klantenbestand

Afgelopen donderdag

Zag ik in de stories van Claudia L. van Haeften – Coert MBA MSV ineens dat haar hele mailbox ontploft was! Bizar, ik kreeg zelfs persoonlijke berichten in mijn mailbox van klanten en samenwerkingspartners waarom ze gestemd hebben.

Uiteindelijk kreeg ik enkele uren laten het verlossende telefoontje dat ik gewonnen had!

Via deze weg

Wil ik iedereen die op mij gestemd heeft van harte bedanken. Echt heel erg lief en leuk dat er zoveel mensen zijn geweest die de moeite hebben genomen om te mailen. Ik begreep van Claudia dat wel wel honderden stemmen binnen zijn gekomen. Dat is echt hartverwarmend en een bevestiging van hetgeen we ooit begonnen zijn op te bouwen, namelijk een duurzaam netwerk waarin we gaan voor de lange termijn.

In het bijzonder wil ik mijn zakenpartner en man Edwin de Pijper bedanken. Met hem heb ik de diepste dalen overwonnen en al onze overwinningen gevierd. Mede door zijn geloof in mij en doordat hij me altijd alle ruimte heeft gegeven om me te kunnen ontwikkelen heb ik neer kunnen zetten wat we nu hebben. Love you to the moon and back and more!!

Tot slot ook alle dank voor Societeit Vastgoed en Claudia van Haeften. Ten eerste voor het organiseren van dit initiatief en ten tweede voor je tomeloze enthousiasme. Vanaf het eerste moment 3 jaar geleden dat we voor het eerst kennis maakten tot nu. Je bent toch een beetje mijn ‘vastgoedmoeder’ en ook dank voor alle kansen die je me geboden hebt en die ik met beide handen heb aangegrepen. Er liggen nog mooie dingen in het verschiet waar ik al heel veel zin in heb!